Servicii

Planificarea proiectului


Planificarea reprezinta pentru noi cea mai importanta parte a unui proiect, aceasta reflectand modul in care se va derula realizarea efectiva a acestuia. De la analiza si intelegerea nevoii clientului si pana la testarea si instruirea personalului, toate etapele sunt atent planificate. Datorita experientei acumulate in cei peste 25 de ani de activitate, in care am realizat atat proiecte nationale cat si internationale, principala caracteristica care ne recomanda este "profesionalismul".

image1

image2

Proiectarea sistemului hardware de automatizare


Inginerii Aurocon au o experienta vasta in domeniul proiectarii CAD. Folosind cele mai avansate programe de proiectare, este posibila realizarea unor scheme electrice complexe dar usor de interpretat. Proiectarea hardware ofera o prima imagine de ansamblu a proiectului final. Este esential ca sistemul de automatizare sa fie proiectat corespunzator din start, pentru a ne asigura ca va fi eficient si fiabil. Instalatiile sunt proiectate sistematic, riguros si verificate atent astfel incat sa permita implementarea optima in practica.


Proiectarea sistemului software de automatizare


Specialistii nostri au o experienta extinsa in: programarea automatelor programabile, a convertizoarelor de frecventa, servoactionarilor, regulatoarelor, retelelor de comunicatie. Astfel ca pe baza criteriilor obtinute din proiectarea hardware, se stabileste arhitectura sistemului software formata din componentele sistemului, interfetele si modul lor de comportare. Flexibilitatea reprezinta un factor important in aceasta etapa pentru a permite modificari ulterioare cerute de client sau chiar imbunatatiri.

image3

image4

Supravegherea executiei si oferirea de solutii in alegerea echipamentelor folosite


Experienta indelungata ne sustine in alegerea celor mai bune componente hardware pe piata. In functie de complexitatea proiectului, putem opta pentru cele mai eficiente componente din punct de vedere economic si calitativ. Executia tablourilor electrice este realizata si verificata de ingineri profesionisti. Verificam precizia si calitatea productiei, asigurand punerea corecta in functiune a intregului echipament.


Instalarea si testarea sistemului de automatizare


Echipamentele noastre sunt gandite pentru a facilita instalarea si punerea in functiune intr-un timp foarte scurt, in acelasi timp punandu-se accent pe precizie. Testarea acestor echipamente se face riguros depasind conditiile normale de lucru pentru a asigura functionarea optima si de lunga durata a acestora.

image5

image6

Instruirea personalului


Una dintre cele mai importante etape a unui proiect o reprezinta instruirea personalului. De asta depinde utilizarea sigura si eficienta a echipamentelor. Intotdeauna ne asiguram ca sistemele implementate vor fi folosite corect de catre clientii nostri. Astfel se vor evita eventualele erori care conduc la oprirea temporara a activitatii.


Service si revizii tehnice


Odata finalizat si pus in functiune proiectul, ramanem in continuare alaturi de clientii nostri. Echipa de ingineri Aurocon acorda periodic revizii tehnice pentru depistarea eventualelor probleme. Ne asiguram ca veti avea o functionare continua fara incidente. In cazul unor probleme putem interveni rapid pentru remedierea acestora.

image7