Proiecte

Drezina HSW-202

Drezina HSW-202


Drezina HSW-202

Drezina autopropulsanta poate fi utilizata pentru diferite activitati legate de constructia de sine de cale ferata sau pentru intretinere feroviara. Drezina autopropulsanta poate fi echipata cu o macara de incarcare si cu o platforma mobila de ridicare. Drezina si toate echipamentele sale sunt independente si pot fi utilizate fara o sursa de energie externa. Reprezinta un echipament complex si versatil care poate fi condus atat pe drumurile publice, ca un camion normal dar care poate fi condus si pe calea ferata. Pentru acest tip de produs sunt disponibile diverse echipamente auxiliare: macarale, nacele, generatoare.

HSW-202 face parte din grupul de trei drezine comandate de catre Alstom la partenerul nostru Hiarom pentru realizarea unei linii de metrou in Dubai. Acestea sunt echipate cu macara si platforma de lucru la inaltime si sunt destinate activitatilor de electrificare si semnalizare, urmand a se ocupa de tot ce inseamna zona de fixare pe stalp, canale de cablu, cablurile in sine, senzorii si alte echipamente dedicate.

Drezinele nu sunt complet identice fiind adaptate si unor anumite tipuri de aplicatii. Prima dintre acestea dispune pe langa nacela si de o macara, a doua are o nacela cu dimensiuni mult mai mari, peste 4m lungime si 2.5m latime.

Acest proiect a a adus si o premiera pentru partenerul nostru Hiarom: este primul echipament realizat in Hala din Chitila pentru utilizare exclusiv ferovira, toate proiectele anterioare fiind hibride sina-sosea.


Galerie foto