Proiecte

Vista Alegre

Acoperis mobil pentru centrul comercial Vista Alegre, Madrid – Spania, 2000


Vista Alegre

Sistemul de control al acoperisului retractabil pentru centrul comercial Vista Alegre a fost construit conform urmatoarelor specificatii: structura metalica sub forma unui inel din otel, cu o greutate de 60t si undiametru de aproximativ 25m, are capacitatea de a fi coborata sau ridicata pe o distanta de 10m cu ajutorul a 12 trolii.

Greutatea structurii a fost distribuita uniform catre toate troliile controlabile prin intermediul unor invertoare, furnizate de catre  partenerii nostrii de incredere B&R Austria. Sistemul automatizat, bazat pe trolii electrice permite verificarea pozitiei si a fortei. Toate dispozitivele electronice sunt interconectate prin intermediul  unui sistem CAN bus, iar automatizarea permite acoperisului sa fie actionat in aprox. 2 min.

Centrul  Vista Alegre din Madrid cuprinde 14.000 de locuri pentru spectatorii care vin sa vizioneze lupte cu tauri, concerte,  reprezentatii de teatru  etc. Este o atractie pentru turisti si nu numai, prin arhitectura moderna, design-ul si functionalitate, asemanatoare unei farfurii  zburatoare.


Galerie foto
Galerie video