Politica de confidentialitate

INFORMARE 

AUROCON ROMANIA este partenerul dumneavoastra de incredere in domeniul automatizarilor industriale, avand nu numai competenta, dar si experienta necesara castigata in numeroase proiecte de automatizare realizate pana in prezent. Datorita profilului de activitate prelucram date cu caracter personal. Prezenta Politica de Confidentialitate explica clientilor care ne contacteaza in mod direct (email, telefon, fax, formular online) dar si persoanelor care acceseaza www.aurocon.ro cu ce scop utilizam datele personale colectate. 

1.Dispozitii generale

Aurocon Romania SRL, cu sediul in Bd. Theodor Pallady, Nr. 40D, Sector 3, 032266, Bucuresti,  RO7400713. In conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 privind  prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR) avem obligatia de a prelucra aceste date in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate in acest document.

2.Colectarea datelor

Aurocon in calitate de furnizor/partener, colecteaza si prelucreaza date si cu caracter personal, prin mijloace automatizate/manuale in conformitate cu prevederile legii. Colectarea datelor are la baza consimtamantul dvs. acordat prin: transmiterea cererilor pe email,  prin  contactul direct cu angajatii Aurocon sau prin folosirea formularului online disponibil pe aurocon.ro.

3.Utilizarea datelor

Datele furnizate sunt folosite pentru derularea si finalizarea proiectelor, acordarea serviciului de mentenanta, raspuns la solicitarile primite prin email sau formular online. Astfel datele sunt comunicate unor terte persoane, cum ar fi companiilor de curierat sau partenerilor care ajuta la derularea proiectelor. Aceste terte persoane sunt obligate sa asigure siguranta si confidentialitatea datelor. De asemenea in baza consimtamantului dvs. datele personale pot fi folosite si in actiunile de marketing (email marketing, marketing direct).

4.Drepturile clientului

Conform regulamentului (UE) 2016/679, clientii beneficiaza de: dreptul la informare despre folosirea DCP, dreptul la acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere ("dreptul de a fi uitat"), dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se opune prelucrarii automate. Totodata, clientul are posibilitatea de a se adresa ANSPDCP, in cazul unor nereguli. 

5.Actiuni de marketing

Aurocon isi doreste sa fiti mereu la curent cu cele mai noi produse si proiecte din industrie sau alte schimbari legate de activitatea noastra. In acest sens va trimitem ocazional un email (newsletter), de pe o platforma securizata. Stim cat de important este sa nu primiti aceste informatii in mod abuziv si  agresiv de aceea Aurocon va va trimite doar in urma consimtamantului dvs. scris sau electronic.

6.Cerere pentru exercitarea drepturilor

Pentru solicitarea tuturor drepturilor precum: retragerea consimtamantului, stergerea datelor, modificarea datelor etc.   Aurocon va pune la dispozitie un model de cerere. Cererea poate fi trimisa la solicitarea clientului pe email. Aurocon are datoria sa transmita un raspuns in termen de 30 de zile lucratoare. Nu se pot efectua modificari/stergeri ale datelor folosite in tranzactiile de vanzare, deoarece fac parte dintr-un document contabil, sau sunt folosite  inscopuri conforme cu legislatia aplicabila. 

Cererea poate fi transmisa prin: 

  • posta: bd.Theodor Pallady, nr.287, sector 3, 032258, Bucuresti

  • email: gdpr@aurocon.ro

7.Securitatea datelor

Securitatea datelor este primordiala pentru Aurocon, pentru aceasta aplicam toate masurile necesare de securitate in scopul: protejarii, accesului neautorizat, modificarii, dezvaluirii publice sau stergerii acestora. Aceste masuri de securitate includ solutii tehnice, proceduri corespunzatoare pentru depozitare si operare.

8.Dispozitii finale

Aurocon isi rezerva dreptul de a modifica prevederile prezentei Politici de Confidentialitate, atunci cand vor exista modificari in ceea ce priveste prelucrarea si colectarea datelor cu caracter personal dar si atunci cand vor exista schimbari ce tin de activitatea Aurocon. Tot timpul Politica de Confidentialitate va putea fi accesata pewww.aurocon.ro, aceasta devine obligatorie si se aplica tuturor datelor colectate. 

Aurocon Romania SRL

04.05.2018