Termeni si conditii

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare, va rugam sa nu mai utilizati acest website. Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea AUROCON ROMANIA. Conditiile de utilizare se refera exclusiv la www.aurocon.ro.

Continutul website-ului www.aurocon.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand, dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a AUROCON ROMANIA. Materialele publicate si continutul www.aurocon.ro pot fi utilizate numai in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.

AUROCON ROMANIA poate sa divulge detalii despre clientii si angajatii lor organizatiilor care lucreaza in folosul AUROCON ROMANIA oriunde in lume (de exemplu: agentii de credit, posta, centre telefonice). AUROCON ROMANIA poate trimite catre client si angajatii sai detalii despre alte produse si servicii oferite de acesta, care-i pot interesa. Daca acestia nu doresc sa primeasca detalii despre aceste oferte, trebuie sa contacteze AUROCON ROMANIA pentru intreruperea acestor trimiteri. Utilizatorii www.aurocon.ro pot renunta la orice serviciu la care s-au abonat prin intermediul acestui site.

AUROCON ROMANIA isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.aurocon.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate, fara a avea obligatia sa anunte in prealabil.

De asemenea, AUROCON ROMANIA isi rezerva dreptul de a opera orice modificare pe care o considera necesara la nivel de organizatie, fara a fi obligata sa anunte aceste schimbari prin intermediul website-ului.

AUROCON ROMANIA nu este responsabila pentru:

  • prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.aurocon.ro
  • costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.aurocon.ro
  • nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.aurocon.ro
  • pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.aurocon.ro

AUROCON ROMANIA SRL NU ARE OBLIGATII IN NICI O CIRCUMSTANTA PENTRU DAUNELE INDIRECTE, INCIDENTE SAU CONSECUTIVE, ORICARE AR FI ACESTEA (INCLUSIV, DAR NU EXCLUSIV, DAUNE PROVOCATE DE FALIMENT, DIMINUAREA PROFITULUI, INTRERUPEREA ACTIVITATII, PIERDEREA DE INFORMATII SAU ALTE PIERDERI PECUNIARE SAU DE ALTA NATURA) PROVENITE DIN UTILIZAREA SAU DIN IMPOSIBILITATEA UTILIZARII ACESTUI WEBSITE.