Politica de confidentialitate

AUROCON ROMANIA respecta dreptul la viata privata a utilizatorilor de Internet. Va asiguram ca nu stocam date cu caracter personal de la clientii nostri decat in cazul in care datele respective ne sunt furnizate de acestia. De asemenea, va asiguram ca nu vindem informatii referitoare la clientii nostri sau la vizitatorii website-ului www.aurocon.ro catre terte persoane fizice sau juridice.

In cazul in care considerati ca AUROCON ROMANIA incalca aceasta Politica de Confidentialitate va rugam sa ne contactati la adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Utilizatorii inregistrati pe www.aurocon.ro au libertatea de a refuza informatii oferite prin email de catre AUROCON ROMANIA.

De obicei suntem prompti in ceea ce priveste furnizarea informatiilor solicitate de dumneavoastra si va oferim raspunsul la intrebarile dumneavoastra fie pe email, fie telefonic. Este posibil sa pastram aceasta corespondenta cu scopul optimizarii serviciilor noastre. Pastram informatiile dumneavoastra de contact pentru a va putea transmite actualizari sau alte informatii importante cu privire la serviciile AUROCON ROMANIA.

In mod periodic intentionam sa va solicitam informatii sau opinii prin realizarea unor studii de piata. Participarea sau neparticiparea la aceste studii este la alegerea dumneavoastra. Informatiile pe care le obtinem din aceste studii vor fi utilizate strict in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si al evaluarii companiei noastre pe piata.